Waarom een Wordpress website?
Slide background
Slide background

Waarom een WordPress website laten maken?


WordPress website artikels

Steeds meer klanten kiezen voor een WordPress website om zelf aan SEO te kunnen gaan doen. Dat is meteen een van de belangrijke voordelen van een WordPress site.

Bedrijven schakelen WordPress in om zelf aan website optimalisatie te doen.

We publiceren regelmatig artikels in ons online marketing magazine.

Specifieke WordPress website artikels :

‘Met mijn WordPress website beter scoren in Google. Hoe doe ik dat?’

4 goede redenen om te kiezen voor een Wordpress website

Waarom past WordPress perfect binnen het plan voor je website die je wil laten maken?

Vier goede redenen om te kiezen voor WordPress

Ten eerste willen de meeste van onze klanten geregeld zelf aan content werken.
Ten tweede moeten marketing campagnes geld opbrengen, een flexibele site is een must.
Ten derde vragen klanten ons regelmatig om het effect van campagnes te kunnen meten.
Ten vierde beseffen bedrijven en organisaties meer en meer het belang van SEO.

Wordpress website laten maken met WordPress.orgWordPress is een zeer goed content management systeem (CMS). Je teksten en beelden zitten in een databank zodat je zelf alle controle hebt over je content. Dit in tegenstelling tot ‘hard gecodeerde’ websites waarmee je dit niet kan.

De basiskennis die je nodig hebt om de je site regelmatig te updaten is gering. Gewoon goed kunnen werken in Microsoft office Word of Pages for Mac, volstaat om vlot te kunnen werken met WordPress.

Marketing campagnes brengen idealiter geld op. We legden je al het belang van een goed online marketingplan uit. Je site regelmatig afstemmen op geplande marketing campagnes is daarom een must. Met WordPress kan, je mits het kiezen van een goed WordPress Theme, zeer goed inspelen op acties voor meer leads.

En als je dan hebt beslist met je WordPress website goed in te spelen op je marketingplan, wil je alle online marketing acties kunnen meten. WordPress bevat alle plugins voor de koppeling met de meest gekende marketing platformen: Google Analytics, Mailchimp, Slideshare en andere Sociale Media kanalen.

Dat SEO zeer belangrijk is om meer leads te krijgen met je WordPress website is ondertussen duidelijk. Must have dus. Daarom is kiezen voor WordPress om je website te laten maken zeer verstandig.


SEO TIPS offerteaanvraag

 

 

Voor de meeste van onze klanten is vindbaarheid in Google uiterst belangrijk.

Google zorgt bij de meeste sites voor 40 tot 60% van de nieuwe bezoekers. Een zeer belangrijk kanaal dus om bezoekers naar uw site te halen. Naast het bouwen van een website of webshop is vindbaarheid in Google super belangrijk! Graag SEO tips een jaar lang?.

marketing opleiding start met seo